Skip to main content
FedmeoperationGastric bypassPatienthistorier

Gastrisk bypass -Anicas historie!

By 3 augusti, 2023No Comments

Her kan du læse om, hvordan Anicas liv er blevet evigt forandret efter sin overvægtsoperation (Gastrisk bypass) for snart to år siden (september 2021).

Alt var så tungt!

”Jeg gik konstant op i vægt efter jeg fik mine to drenge, og jeg var faktisk helt oppe at veje 156 kg. Jeg har Sekundær multiple sklerose, hvilket kun bliver værre af at være for stor, så jeg havnede i rullestol på et tidspunkt. Jeg havde nærmest intet overskud, så jeg spiste heller ikke så sundt. Når jeg havde brug for hjælp, så kunne mine nærmeste ikke hjælpe mig, fordi jeg var så tung. Det hele var faktisk bare tungt, både for mig og mine pårørende. Pludseligt fik jeg bare nok, og tænkte; Det her går bare ikke”.

Den største forandring

”Jeg har fået det meget bedre siden gastrisk bypass -operationen, og jeg er helt nede på 77 kg nu. Jeg har det uforskammet godt igen! Jeg mærker ikke rigtigt til min sygdom mere, og mine hjerteproblemer er også blevet meget mindre siden operationen.

Jeg har så meget livsglæde nu! Jeg har glæde ved at skulle møde dagen, og jeg ser frem til at stå op om morgenen. Mit forhold til mad er også blevet meget bedre, hvilket er en stor lettelse!

Det kan måske lyde som en mindre ting, men også sådan noget som at kunne gå i kjoler igen. Jeg kan se mig selv i spejlet nu og blive helt glad, altså jeg føler mig næsten som en narcissist!”.

I trygge hænder med GB Obesitas

Anica fortæller, at hun følte sig enormt tryg på vores klinik. ”Jeg havde en helt fantastisk oplevelse med GB Obesitas! De har bare sådan en god energi, og de er så imødekommende. Jeg følte mig meget tryg, det var bare wow. Der var ingen tvivl om, hvad der skulle ske. De havde fuldstændig styr på det, samtidigt med at stemningen var virkelig god og familiær.

Kom hurtigt på benene igen

”Jeg havde det fint igen efter ganske kort tid, der gik cirka to uger. Alt var helet så fint”.

Gode råd til andre som overvejer at blive overvægtsopereret

Anica er glad for, at hun selv havde så meget baggrundsviden inden hun blev gastrisk bypass -opereret. Hendes største råd til dig, der overvejer at blive opereret er at; ”Sørge for at tale med andre patienter, for alle har forskellige oplevelser. Lyt til dig selv også, mærk efter og lad ikke andre bestemme, men tænk på dig selv. Du skal elske dig selv, det er det allervigtigste”.

”Jeg har så meget livsglæde nu! Jeg har glæde ved at skulle møde dagen, og jeg ser frem til at stå op om morgenen. Mit forhold til mad er også blevet meget bedre, hvilket er en stor lettelse!”

 

 

Author info@gbobesitas.com

More posts by info@gbobesitas.com

Leave a Reply