Om GB Obesitas

- Hvem er vi?

Udelukkende fokus på overvægt

GB Obesitas  er et privat foretagende, etableret i 2018 af Carl-Magnus Brodén, gastroenterolog og Hjörtur Gislason, fedmekirurg (se billedet). GB Obesitas er Scandinavians førende og største center for fedmekirurgi.

Vi har valgt udelukke at fokusere på behandling af svær overvægt for at være de førende eksperter på området og tilbyde behandling af højeste kvalitet.

Vi har erfaring med mere end 18.000 fedmeoperationer og vores chefkirurgen, Hjörtur, er en af verdens mest erfarende fedmekirurger.

Personale

Vores personale er særlig oplært i sundhedsfaglig og evidensbaseret behandling af overvægt, hvilket betyder at du altid kan regne med at få en tryg og sikker behandling hos os.

Vi har 50 ansatte – 44 kvinder og 6 mænd, svarende til ca. 37 fuldtidsstillinger, juli 2022. Personalegruppen inkluderer speciallæger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, diætister, fysioterapeuter og administrativt personale. Du kan møde noget af personalet længere nede på siden.

Det er muligt at få konsultationer på svensk, dansk, islandsk, engelsk eller arabisk. Operationer tilbydes personer med BMI over 30, vi har ingen ventetid og lægehenvisning er ikke nødvendigt – kontakt os direkte!

GB Obesitas er platinpartner hos den danske patientforening for overvægt (Adipositasforeningen) og vores danske læger er medlemmer i Dansk Selskab For Adipositasforskning (DSFA) – på den måde holder vi os opdateret om hvad der rører sig indenfor specialet i Danmark.

Her finder ud os

Transporttiden fra København til GB Obesitas er cirka 45 min. Vi er placeret centralt i Malmø tæt på centralstationen, hvilket gør transport til og fra klinikken nemt, uanset om du er i bil eller med kollektiv trafik – se mere her.
Bor du mere end 2 timers kørsel fra vores klinik anbefaler vi, at du tager en ekstra overnatning i Malmø.

Mød personalet

Information om virksomheden GB Obesitas Skåne AB

Vores brancheorganisation Vårdföretagarna Almega anbefaler, at virksomheder som beskæftiger sig med velfærd (skoler, sundhedsvæsnet og plejesektoren) er åbne omkring visse informationer om virksomheden. Formålet er at vise, at vi private aktører i sundhedssektoren arbejder mindst lige så hårdt og seriøst som vores offentlige kolleger. Vi følger de samme høje stillede krav og retningslinjer og vil gerne bidrage til gennemsigtighed og åbenhed.

Dermed ønsker vi at fremlægge nedenstående information:

Kontaktoplysninger
GB Obesitas Skåne AB
Skeppsbron 11
211 20 Malmø
Telefon +46 070-6024056
E-mail: carl@gbobesitas.com

Virksomhedsledelse, ejere og økonomi
Ejere: Hjörtur Gislason, Carl-Magnus Broden og Magnus Hjaltalin Jonsson.
På allabolag.se findes mere information om GB Obesitas Skåne AB.

Grundlæggende information
Virksomheden udfører fedme-sygepleje, både offentligt og privat finansieret. GB Obesitas opererer offentlige patienter på vegne af Region
Skånes indkøb Fetmakirurgi (referencenummer 1703346). Kontraktstart 01-01-2020, varighed 5+2 år.

Virksomheden har til hensigt at underskrive en kollektiv overenskomst med Vårdföretagarna Almega.

Kvalitet
Region Skåne foretager årlig revision af vores virksomhed.
Vi deltager i følgende nationale kvalitetsregistre: Det svenske Obesitaskirurgiregistret –SOReg.